Quiche vegetarian

Baza aluatului:

Ingrediente pentru umplutura:

Preparare:

  1. Curăță și toacă cartofii dulci, apoi fierbe sau gătește prin aburi timp de 20 de minute până când se înmoaie.
  2. Zdrobește cartofii și amestecă cu făina de ovăz și sarea. Întinde aluatul la cca. 30 cm în diametru.
  3. Unge cu ulei de măsline/unt tava de copt și așează aluatul întins în ea, apoi înțeapă aluatul cu o furculiță și pune-l în cuptorul preîncălzit pentru 10 minute la 200 de grade.
  4. Între timp, poți începe să razi cașcavalul, să tai ceapa, roșia / ardeiul sau ce ai în frigider.
  5. Odată ce baza s-a copt, poți așeza deasupra uniform ingredientele pregătite.
  6. Amestecă ouăle cu laptele și condimentele și toarnă peste compoziție. Decorează cu feliile de gorgonzola și pune-l în cuptorul preîncălzit.
  7. După coacere poți decora cu frunze de busuioc.

Grad și timp de coacere: 30 minute, 180 grade

Scroll to Top