Ingrediente:
- 4 pere
- 200 g făină de grâu
- 2 lgț praf de copt
- 100 g zahăr brun
- 100 ml ulei de floarea soarelui
- 3 ouă medii
- 200 brânză de vacă
- 1/2 lgț scorțișoară
- 1 lgț esență de vanilie
- 50 g migdale tocate
Preparare:
- Într-un bol mare, cu un mixer de mână amestecă ouăle, uleiul și zahărul până când se dublează cantitatea.
- Adaugă brânza de vacă, esența de vanilie și scorțișoara și amestecă bine.
- Decojește 2 pere, taie în cubulețe mici și adaugă în amestec.
- Într-un alt bol mixează făina, praful de copt și migdalele tocate. Adaugă la amestec.
- Într-o tavă de copt de 20*30 așează hârtie de copt și toarnă conținutul în el.
- Decojește cele 2 pere rămase, taie-le felii și decorează deasupra compoziției și pune-l în cuptorul preîncălzit.
- În timpul coacerii poți verifica cu o scobitoare dacă preparatul s-a copt.
Grad si timp de coacere: 35-40 minute, 180 grade, funcția de încălzire superioară și inferioară