Prăjitură cu pere și migdale

Ingrediente:

Preparare:

  1.  Într-un bol mare, cu un mixer de mână amestecă ouăle, uleiul și zahărul până când se dublează cantitatea.
  2. Adaugă brânza de vacă, esența de vanilie și scorțișoara și amestecă bine.
  3. Decojește 2 pere, taie în cubulețe mici și adaugă în amestec.
  4. Într-un alt bol mixează făina, praful de copt și migdalele tocate. Adaugă la amestec.
  5. Într-o tavă de copt de 20*30 așează hârtie de copt și toarnă conținutul în el.
  6. Decojește cele 2 pere rămase, taie-le felii și decorează deasupra compoziției și pune-l în cuptorul preîncălzit.
  7. În timpul coacerii poți verifica cu o scobitoare dacă preparatul s-a copt.

Grad si timp de coacere: 35-40 minute, 180 grade, funcția de încălzire superioară și inferioară